Brimi sæter

Bare enda et WordPress-nettsted

Neste

Arrangement og konsertar

I år, 2017 er det 100 år sidan spelemann og bestefar
Hans W. Brimi(1917-2017) vart fødd.
Det vert markert med fleire konsertar  i løpet av året. Det var på Nordsetra bestefar Hans treivst aller best, og her han fann inspirasjon til mange av slåttane sine.

For dykk som vil lese meir om spelemannen og formidlaren
Hans W Brimi, sjå link til høgre på sida. Les mer

Opp gjennom åra har vi hatt utekonsert med fleire kjente musikarar, som Sigrid Moldestad,
Ingebjørg Bratland og Odd Norstoga.

10. august hadde vi ein vellykka jubileumskonsert ute ved Brimi sæter med rundt 500 betalande gjester. Her fekk vi høyre Ragnhild Hemsing, Trondheimssolistene med fleire. Klikk her for ein liten smakebit. Mari Midtli syng «Mange rare dyr» saman med Trondheimssolistene.

Andre konserter:

Sundag 17. september

Buferdsdag på Brimisætra med konsert av Mari Midtli og Mads Erik Odde.
Dette blir ein familiedag med god mat og fin konsert.

Odde

…………

Oktober/november, dato kjem seinare

Dobbel jubileumskonsert i Utgard i Lom

Hans W. Brimi spela mykje til dans.
Denne kvelden blir i beste Hans W. Brimi-ånd. Ein kombinert konsert og dansefest. Dette blir ein jubileumskveld for Lom spelmannslag som er 75 år i 2017.

Frå gjesteboka

  • Fantastisk matopplevelse! Har spist oss «stinne» på fantastisk god mat! «Skråppå tå» var imponerende. Vi ønsker dere alle lykke til videre med dette flotte stedet! Dette skal anbefales, og vi kommer tilbake!

    Marit, Bergen
  • Her finner vi ro – med dyrene, stillheten, vakker natur og et vertskap som er gjestfrie og tar imot oss med varme og lun humor. Etter utmerket overnatting på låven og en lang og god frokost ute i nydelig sommervær, er vi klare til å reise hjem.

    Anne og Per, Trøndelag
  • Det var et lite eventyr å få sove her i briskene på låven. Og "Skråppå tå"-menyen var helt nydelig. Et supert sted for barn. Nå er det i hvert fall to bybarn mindre, som tror at melken kommer fra kartongene. Takk for oss!

    Familie, Oslo