DSC_2349

Brimi sæter

Bare enda et WordPress-nettsted

Neste

Sætergris

frå gris på fjellbeite i Lom
Uppfostra på mysu og rusa på fjellbekk.
Slakting på veksande måne gjev best flesk!

Setergrisen går fritt på fjellbeite heile sommaren og har tilgang på både kraftfor og myse. Myse er eit biprodukt frå ystinga, og dette er fin mat for grisane. Mysa aukar samtidig smakskvaliteten på kjøtet. Vi leverer ca 50 grisar som nisjeslakt kvar haust. Juleribba av setergris har for oss blitt eit av høgdepunkta i jula.

  • halve slakt
  • eventuelt ferdig oppdelt og pakka
  • spekeskinke av fjellgris
  • Juleribbe

Speka sætergris
Ferdig modna når
gauken gjel

Frå gjesteboka

  • Fantastisk matopplevelse! Har spist oss «stinne» på fantastisk god mat! «Skråppå tå» var imponerende. Vi ønsker dere alle lykke til videre med dette flotte stedet! Dette skal anbefales, og vi kommer tilbake!

    Marit, Bergen
  • Det var et lite eventyr å få sove her i briskene på låven. Og "Skråppå tå"-menyen var helt nydelig. Et supert sted for barn. Nå er det i hvert fall to bybarn mindre, som tror at melken kommer fra kartongene. Takk for oss!

    Familie, Oslo
  • Her finner vi ro – med dyrene, stillheten, vakker natur og et vertskap som er gjestfrie og tar imot oss med varme og lun humor. Etter utmerket overnatting på låven og en lang og god frokost ute i nydelig sommervær, er vi klare til å reise hjem.

    Anne og Per, Trøndelag