Brimi sæter

Bare enda et WordPress-nettsted

Neste

Velkomen til Brimi sæter 2017

 

På Brimi sæter byr vi på unike opplevingar,
eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor.
Du blir kjent med gardsdyra og historia,
og får sjå korleis mjølka vert til ost.
Her er vakker natur, ekte stillheit, og
kulturhistorie på sitt beste. Senk skuldrane.

Få eit innblikk i seterlivet her:

 

Takk til  Bernard Vreugenhil som har laga filmen og til Annbjørg Lien som lar oss få bruke slåtten «W» som ho laga til minne om bestefar Hans W Brimi.


Sommarsesongen byrjar 22. juni 

Da tilbyr vi overnatting og seterkafé kvar dag, og spesialretten vår «skråpå-tå» kvar kveld fram til 17. august.

Ynskjer du å overnatte, kan du nyte roa i fjellet på dagtid og avslutte med ein 4-retters setermeny ved langbordet, før du kryp under dyna i brisk på låven, lavvo eller rom i seterhus.

Utanom sommarsesong, tilbyr vi helgepakkar vår og haust, samt anna opplegg for firma/ grupper ved nærmare avtale.

Meir info, samt prisar finn du på hovedsida


Fekk du med deg Brimi sæter på Nordens Perler på TV3 i mars?

Jannecke Weeden og Stian Floer reiste rundt i Noreg, Sverige, Danmark, Island og Finland på jakt etter særegne plassar å besøkje. Vi var så heldige å bli utplukka som ein av dei, og fekk heile 9 av 10 perler!

(Brimi sæter kjem ca 25 min ut i episoden)
Heile serien finn du på Viaplay og Viafree.

Frå gjesteboka

  • Det var et lite eventyr å få sove her i briskene på låven. Og "Skråppå tå"-menyen var helt nydelig. Et supert sted for barn. Nå er det i hvert fall to bybarn mindre, som tror at melken kommer fra kartongene. Takk for oss!

    Familie, Oslo
  • Fantastisk matopplevelse! Har spist oss «stinne» på fantastisk god mat! «Skråppå tå» var imponerende. Vi ønsker dere alle lykke til videre med dette flotte stedet! Dette skal anbefales, og vi kommer tilbake!

    Marit, Bergen
  • Her finner vi ro – med dyrene, stillheten, vakker natur og et vertskap som er gjestfrie og tar imot oss med varme og lun humor. Etter utmerket overnatting på låven og en lang og god frokost ute i nydelig sommervær, er vi klare til å reise hjem.

    Anne og Per, Trøndelag