Brimi sæter

Bare enda et WordPress-nettsted

Neste

Program

Program for helga: ( Utgangspunkt i full pakke)

  • Ankomst fredag ettermiddag.
  • Fredag kveld ordnar vi med god 3- retters middag på låven.
    Kan byte om fredagkveld og laurdagkveld om det er ynskje om dette, gje oss da beskjed.
    (Dette punktet gjeld ved bestilling av mat 2 kveldar)
    Vi komponerer da ein passande meny utifrå årstid og lokale råvarar blant anna frå garden.
  • Frokost laurdag morgon frå kl 08.30-10.00.
    Om det er planar om feks større fjelltur/topptur, kan vi ordne med tidlegare frokost.
    Nistepakke kan vi ordne ved bestilling.
    ( Ikkje inkludert i pakkeprisen)
  • Forslag til aktivitet på laurdagen er mange. Og kanskje litt væravhengig og kjem an på årstida.
    Sjå forslag til aktivitet på nettsida.
  • 2- retters bållunsj på setertunet utpå dagen, når folk er attende frå fjelltur / klatring / utflukt.
  • Spesialmenyen vår Skråpå-tå kl 19.00 laurdag kveld på låven.
    (Info om Skråpå-tå )
    På låven har vi plass til grupper opp til 40 -maks 44 personer ved langbordet.
    Anledning til å handle frå baren etter middagen.
  • Frokost sundag 09.00 – 10.00. Avreise før kl 12.00.

Arne Brimi og Vianvang

Det er anledning for å leggje ein heil kveld til Vianvang og restauranten til Arne Brimi, som ligg ca 3 km frå setra. Dette er eit veldig populært sted, som har ope berre på valgte datoar, så det løner seg å bestille plass i veldig god tid, kanskje 1 år. Ta kontakt direkte med Yngve via www.brimiland.no for pris, og ang ledig plass, eller ta kontakt med oss.


 

Frå gjesteboka

  • Fantastisk matopplevelse! Har spist oss «stinne» på fantastisk god mat! «Skråppå tå» var imponerende. Vi ønsker dere alle lykke til videre med dette flotte stedet! Dette skal anbefales, og vi kommer tilbake!

    Marit, Bergen
  • Her finner vi ro – med dyrene, stillheten, vakker natur og et vertskap som er gjestfrie og tar imot oss med varme og lun humor. Etter utmerket overnatting på låven og en lang og god frokost ute i nydelig sommervær, er vi klare til å reise hjem.

    Anne og Per, Trøndelag
  • Det var et lite eventyr å få sove her i briskene på låven. Og "Skråppå tå"-menyen var helt nydelig. Et supert sted for barn. Nå er det i hvert fall to bybarn mindre, som tror at melken kommer fra kartongene. Takk for oss!

    Familie, Oslo