Brimi sæter

Bare enda et WordPress-nettsted

Neste

Kontakt

Bestilling/førespurnad:
Bruk skjema under. Vi vil svare deg så fort vi kan.

Om spørsmål/booking gjeld idag/morgå, ring heller til setra: tlf 40075153
( Hans 91137558)
Om det ikkje svarar (kan vere travelt til tider på setra, prøv Ragnhild (bookingansvarleg), på privat tlf  90540289. Er til og frå jobb, men svarar og kan kanskje hjelpe om anledning.

Vi har også online booking for sommarsesongen,
Her kan dykk booke «rom for rom» og dykk kan bestille med skråpå-tå meny. Om rommet står som «ikkje tilgjengeleg» er det opptatt. Sjekk da «vis tilgjengelegheit» for å få opp ledig dato denne «rommet» er ledig. klikk her for online booking.

Vi har og til tider problem med at nokre eposter vi sender ut, legg seg som «søppelpost» hjå mottakar, sjekk derfor «søppelpostmappa» di eller send ein ny epost om du saknar svar frå oss. Vi svarar på alle henvendelser, så får du ikkje svar, har det «stoppa» undevegs.

Om ikkje skjema nedanfor virkar, send oss ein henvendelse her

Brimi sæter på Facebook
På Facebook-sida vår vil du finne fine bilete, nyheiter og oppdatert informasjon om Brimi sæter.

TripAdvisor

Kontakt

Kontaktsskjema
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Meld deg på nyheitsbrevet vårt

Likar du vaflane våre?

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, så sender vi oppskrifta til deg.

Ja takk!

Frå gjesteboka

  • Her finner vi ro – med dyrene, stillheten, vakker natur og et vertskap som er gjestfrie og tar imot oss med varme og lun humor. Etter utmerket overnatting på låven og en lang og god frokost ute i nydelig sommervær, er vi klare til å reise hjem.

    Anne og Per, Trøndelag
  • Det var et lite eventyr å få sove her i briskene på låven. Og "Skråppå tå"-menyen var helt nydelig. Et supert sted for barn. Nå er det i hvert fall to bybarn mindre, som tror at melken kommer fra kartongene. Takk for oss!

    Familie, Oslo
  • Fantastisk matopplevelse! Har spist oss «stinne» på fantastisk god mat! «Skråppå tå» var imponerende. Vi ønsker dere alle lykke til videre med dette flotte stedet! Dette skal anbefales, og vi kommer tilbake!

    Marit, Bergen