Brimi sæter

Bare enda et WordPress-nettsted

Neste

Ledige datoar haust 2019

I kalenderen under har vi prøvd laga ei oversikt på når vi har ledig kapasitet og når det er fullt hjå oss i haust. Kalenderen er kun ein peikepinn, og endring kan ha skjedd sidan siste oppdatering.

Vi har fått nokre gruppeavbestillingar, så har nå ledig meir kapasitet enn det kanskje fleire av dykk har fått beskjed om ved henvendelse til oss tidlegare.

Meir generell info om haustsesongen og helgepakkar finn du her

 

Frå gjesteboka

  • Fantastisk matopplevelse! Har spist oss «stinne» på fantastisk god mat! «Skråppå tå» var imponerende. Vi ønsker dere alle lykke til videre med dette flotte stedet! Dette skal anbefales, og vi kommer tilbake!

    Marit, Bergen
  • Her finner vi ro – med dyrene, stillheten, vakker natur og et vertskap som er gjestfrie og tar imot oss med varme og lun humor. Etter utmerket overnatting på låven og en lang og god frokost ute i nydelig sommervær, er vi klare til å reise hjem.

    Anne og Per, Trøndelag
  • Det var et lite eventyr å få sove her i briskene på låven. Og "Skråppå tå"-menyen var helt nydelig. Et supert sted for barn. Nå er det i hvert fall to bybarn mindre, som tror at melken kommer fra kartongene. Takk for oss!

    Familie, Oslo