Brimi sæter

Bare enda et WordPress-nettsted

Neste

Frokost og mat til overnattingsgjester

Vi serverer sæterkost basert på eigne råvarer og produkt. Og vi  garanterer at du blir mett!

Frokost

Vi ynskjer dagen velkomen med ein god frokost basert på ekte sæterprodukt frå kl 08.30 – 10.00.
Her vil du finne både ost, spekepølser, syltetøy og andre pålegg som høyrer med, 
laga av oss, og lokalmatprodusentar i Gudbrandsdalen.
Vi kan også by på godt heimelaga ferskt brød.
Kos deg gjerne med ei rømmevaffel til morgåkaffen!

Spesialmenyen vår Skråpå-tå – 4-retters

På kveldstid serverer vi spesialretten vår 4- retters «skråpåtå» ved langbordet på låven.
Les meir om denne unike menyen her
Kr 650,- per pers. Eks drikke.

Dette kan dykk bestille når dykk kjem, men sei gjerne frå om dykk har bestemt dykk for å eta «skråpåtå» tidlegare, slik at vi får reservert plass ved langbordet på låven på aktuelle kveldar. Vi har plass til ca 50 pers ved langbordet.

Dagens 3- retter ved lengre opphold

For dykk som ynskjer fleire overnattingar, kan dykk bestille dagens 3- retter på kveldstid.

For anna middagservering, har dykk anledning til å kjøpe dette i sæterkafeen frå kl 13.00 – 18.00 kvar dag. På menyen her står feks rømmegraut og spekemattallerken, heimelaga god kjøttsuppe med brød. Kafeen og seterbutikken opnar kl 11.00.

Bestill overnatting via online booking eller send ein epost via kontaktskjema på nettsida.

Frå gjesteboka

  • Det var et lite eventyr å få sove her i briskene på låven. Og "Skråppå tå"-menyen var helt nydelig. Et supert sted for barn. Nå er det i hvert fall to bybarn mindre, som tror at melken kommer fra kartongene. Takk for oss!

    Familie, Oslo
  • Fantastisk matopplevelse! Har spist oss «stinne» på fantastisk god mat! «Skråppå tå» var imponerende. Vi ønsker dere alle lykke til videre med dette flotte stedet! Dette skal anbefales, og vi kommer tilbake!

    Marit, Bergen
  • Her finner vi ro – med dyrene, stillheten, vakker natur og et vertskap som er gjestfrie og tar imot oss med varme og lun humor. Etter utmerket overnatting på låven og en lang og god frokost ute i nydelig sommervær, er vi klare til å reise hjem.

    Anne og Per, Trøndelag